Η Ομάδα μας

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός , Τεχνικός ροής Stream, Web Designer
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός , Τεχνικός ροής Stream, Web Designer

Εκπομπή: Whispers
Κάθε Τετάρτη 22.00 - 00.00

Γεννήθηκα Μάρτιο του 73 τον καιρό που λίγο αργότερα η Ελλάδα μας άλλαξε την ιστορία της. Η σχέση μου με την μουσική με περισσότερο κιθάρα και λιγότερο πλήκτρα θα την χαρακτήριζα ερασιτεχνική. Αυτό που με κέρδισε αμέσως ήταν το ραδιόφωνο σε συνδυασμό με την άλλη αγάπη μου την τεχνολογία από τα πρώτα εφηβικά μου χρόνια κατασκευάζαμε και εκπέμπαμε στα ερτζιανά με το ψευδώνυμο Βαγγέλης 373 με μόνο εχθρό το ραδιογωνιόμετρο. Με σύμμαχο την τεχνολογία από το 2004 και μετά άρχισα να στήνω διαδικτυακά ραδιόφωνα.. Σαν τεχνικός μετάδοσης ψηφιακού σήματος αλλά και σαν παραγωγός προγραμμάτων συνεχίζω μέχρι και σήμερα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε αυτό που αγαπάω …το ραδιόφωνο με απώτερο στόχο την επικοινωνία ..

Μια αναδρομή για την πορεία μου στα Ραδιοφωνικά μονοπάτια ..

1990 Ράδιο Ψυχικό με την εκπομπή «Ride on Radio»

1993 Όμικρον FM με την εκπομπή «Μουσικές Αναμνήσεις» και » Μουσικές Διακυμάνσεις» με συνεντεύξεις από γνωστούς καλλιτέχνες..

1995 Ράδιο Γέρακας με την εκπομπή » Μουσικές Διακυμάνσεις »

2004 Ο λόγος που στα Fm δεν ακούγονταν η Ελληνική ροκ σκηνή ήταν το έναυσμα για την δημιουργία του πρώτου μου μουσικού ραδιοφώνου το Vagnik Radio .

2006 Τον Alpha Sat Radio τεχνικός και υπεύθυνος ροής στο επίσημο μουσικό ραδιόφωνο του AggelopoulosSat.gr .

2010 Τον Onar Radio τεχνικός και παραγωγή με τις εκπομπές «Μουσικές Διακυμάνσεις » και «Ράδιο-φονική συνάντηση «.

2011 Τον μουσικό ραδιόφωνο SoulRadio.gr τεχνικός και υπεύθυνος ροής προγράμματος μέχρι και σήμερα

2014 Ξεκίνησε ένα διαφορετικό simple «απλό» radio ραδιόφωνο που κατάφερε να μπει στην καρδιά μου αλλά και στις καρδιές πολλών ακροατών με τις εκπομπές «Whispers » και «Μουσικές Διακυμάνσεις »
2020 Συνεχίζουμε να σας ταξιδεύουμε στα μονοπάτια της καλής μουσικής του ξένου και Ελληνικού πενταγράμμου κάθε Τετάρτη από τις 22.00 μέχρι τις 00.00 σας περιμένουμε στην παρέα μας …

+30 698 18 70 109
Αθήνα

ΓΙΑΝΝΑ ΓΚΑΛΟΥΦΑ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων
ΓΙΑΝΝΑ ΓΚΑΛΟΥΦΑ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων

Εκπομπή: Here I Am
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 14:00-16:00

Όλοι αναφέρουν τις σπουδές τους, τα πτυχία που απέκτησαν, πώς έμαθαν και τι έκαναν μέχρι σήμερα..!!.Είχα δάσκαλο ένα τρελό κ' οδηγό την τέχνη...
Χάθηκα στους ήχους και τα τραγούδια!!Το 1992 βρέθηκα ανάμεσα σε μια ομάδα που έκανε τ όνειρο της πραγματικότητα το ΡΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ το πρώτο  ραδιόφωνο στην Ελλάδα...απο τότε δεν το εγκατέλειψα ποτέ....Έμαθα πώς ταξιδεύουν στη φαντασία...ελάτε και τώρα μαζί μου Soul Radio !! Here I Am κάθε Τρίτη και Πέμπτη 14:00-16:00 για να ταξιδέψουμε μαζί...

Χαλκίδα

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Υπεύθυνος Magazine
ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Υπεύθυνος Magazine

Εκπομπή : LOST PARADISE
Κάθε Πέμπτη στις 20.00 - 22.00

Ραδιόφωνο... Μια λέξη μαγική... Από το 1988, με τους πειρατικούς στα fm. Ακολούθησαν "Ράδιο Ανθούσα", "Άλφα", "Space fm", "κλικ fm", και αρκετοί ακόμα σταθμοί στα Fm. Από το 2011, ξεκίνημα με Web Radios, όπως "onar", "Gr8 media", "top Secret web radio" και χρόνια, με το "παιδί" μου, τον Simple Radio.

Σας κρατάω συντροφιά, κάθε  Πέμπτη στον Soul Radio

Μέγαρα

ΖΩΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΖΩΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή: ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Κάθε Δευτέρα 22.00 - 00.00

ΝΙΝΑ CASS

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΝΙΝΑ CASS

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή : GLOW
Κάθε Σάββατο 20.00 - 22.00

Χαλκίδα

ΑΛΕΞΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΑΛΕΞΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή: «Κόντρα στον καιρό»

Είμαι ο Αλέξης Βλάχος γεννήθηκα το 1972 στη Λάρισα.

Παρακολούθησα τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής στο εργαστήρι του Νίκου Σαμαρά. Το 1992 εισήχθη με υποτροφία στις σχολές:

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Lecce(Ιταλία), Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Επέλεξα και φοίτησα στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης το διάστημα 1992 – 1998 με καθηγητή τον Βαγγέλη Δημητρέα.

Το 1996 φοιτά με υποτροφία στην Σχολή Καλών Βαρκελώνης με καθηγητή τον J.Chancho Cabre.
Από το 2004 έως και σήμερα διευθύνω το εργαστήρι ζωγραφικής «Εν Τεχνών» στην Αθήνα

Έχοντας εργαστεί στην δεκαετια το 90s στον 904 fm (902 Αριστερά στα fm Θεσσαλονίκης) και καθώς η ιστορία επαναλαμβάνετε είπαμε να ξαναπάμε «Κόντρα στον καιρό» όπως και τότε στον 90,4 και να κάνουμε την διαφορά ..

ΣΠΗΛΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΣΠΗΛΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή : Singing in the Cave
Κάθε Τετάρτη 20.00 - 22.00

Ένα σπάνιο εύρημα ο άνθρωπος των σπηλαίων (εξ ου και Σπήλιος) ο Caveman του Simple Radio γεννήθηκε σε μια σπηλιά την αυγή (εξ ου και Αυγερινός) στις 8 Νοεμβρίου μιας απροσδιόριστης χρονιάς με το χάρισμα να ταξιδεύει στο χρόνο...
Επέλεξε το 2020 και τον SoulRadio.gr για να φτιάξει την καλύβα του και μας ταξιδεύει στις δεκαετίες του 30 του 40 του 50 κι ότι άλλο αυτές επηρέασαν μουσικά κι όχι μόνο.
Προσοχή όμως!
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Θεσσαλονίκη

ΕΦΗ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΕΦΗ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή : Θα μείνει μεταξύ μας (κοινωνιολογικό talkshow )
Κάθε Κυριακή 20.00 με 22.00

ΓΙΩΡΓΟΣ TZAVYS

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΓΙΩΡΓΟΣ TZAVYS

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή : SOUNDS DIFFERENT
Κάθε Σαββάτο

Αθληνα

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΖΩΤΟΥ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΖΩΤΟΥ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή: ADDICTED
Κάθε Παρασκευή 20.00 - 22.00

Ήταν 4 το μεσημέρι…3 Αυγούστου 1979, όταν αποφάσισα να αντικρίσω τον κόσμο.
Από τότε δεν έχασα καμία του στιγμή!

Γεννημένη στην Αθήνα με καταγωγή από Ήπειρο, απόφοιτος δύο οικονομικών πανεπιστημίων και ένα μεταπτυχιακό ‘’εν εξελίξει’’, με σπουδές στο πιάνο, αγάπη στη σύνθεση και ενασχόληση με τον χορό για 3 χρόνια, η μουσική με συντροφεύει από παιδί μέχρι σήμερα, τόσο στις δύσκολες στιγμές μου, όσο και στις ομορφότερες.

Για να κυριολεκτώ με συντροφεύει ακόμα και την ώρα που κοιμάμαι! Και επειδή το μικρόβιο της μουσικής, της επικοινωνίας και της έκφρασης δεν σταματάει εδώ, από πολύ νωρίς ερωτεύτηκα το ραδιόφωνο.

Ένας έρωτας που με οδήγησε στο να κάνω πραγματικότητα ένα από τα όνειρα μου, ολοκληρώνοντας τη φοίτηση μου ως ραδιοφωνικός μουσικός παραγωγός (πιστοποίηση ICT Europe).
Μαζί, περνάμε τις Παρασκευές  μας από τις 20:00’-22:00', στον Soul Radio και στην εκπομπή ‘’Addicted…" με καλή ξένη μουσική, απ΄ όλα τα είδη της μουσικής σκηνής, χωρίς κανέναν περιορισμό, ‘’εθισμένοι’" μόνο στις μουσικές μας επιθυμίες…γιατί η Μουσική είναι Ελευθερία!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή : Legenadry Rock Hits
Κάθε Σαββάτο 16.00 - 18.00

Από την εφηβεία μου και τα φοιτητικά  μου χρόνια εκεί κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 90 ,έχοντας ζήσει για τα καλά την αυγή του ελεύθερου ραδιοφώνου , την απελευθέρωση των FM , με έκαιγε το όνειρο να γίνω κι εγώ ο άνθρωπος πίσω από το μικρόφωνο που βοηθάει τους ακροατές να δημιουργήσουν εικόνες ακούγοντας ένα τραγούδι , μια ιστορία.Βλέπετε είμαι παιδί κι εγώ της θρυλικής δεκαετίας του 80, πρόλαβα τη χρυσή εποχή του MTV, επιπροσθέτως πρόλαβα και τον απόηχο των δεκαετιών 60ς και 70ς , της εποχής των γονέων μας.Διαπίστωσα ότι στο ελληνικό ραδιόφωνο σήμερα ,σπανίζουν οι εκπομπές που να καλύπτουν τα ξένα oldies .

Οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ούτως ώστε να μπορώ να αγγίξω το όνειρό μου μέσα από τον Soul Radio και ιδού υλοποιώ αυτό που κάποτε είχα ως ιδέα.Και γνωρίζω ότι είστε πολλοί εκεί έξω που έχετε την ίδια φλόγα.

Ελάτε μαζί μου κάθε Σάββατο 16:00-18:00, Legendary Rock Hits!Ειμαι ο Δημήτρης Πολίτης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή: Ήχοι Και Στίχοι
Κάθε Τρίτη και Παρασκευή 22.00 - 00.00

Έχω γεννηθεί στην Αθήνα κι αγαπώ ιδιαίτερα την ποιοτική μουσική, την ανάγνωση βιβλίων και τη λογοτεχνία. Σαν έφηβη έγραφα ποιήματα και ιστορίες. Η φυσική μου κλίση ήταν πάντα η ζωγραφική και το σχέδιο, αλλά δεν προχώρησε αυτό το όνειρο. Απλά εύρισκε διέξοδο σε δύσκολες ώρες… Μου άρεσε πάντα να σχεδιάζω ανθρώπινες φιγούρες και πρόσωπα…
Ολοκλήρωσα τις γυμνασιακές και λυκειακές μου σπουδές σε γνωστή Ελληνογαλλική σχολή. Έγινα έτσι γαλλομαθής και δίδαξα τη γλώσσα για αρκετά χρόνια. Η μόνιμη αγάπη μου για το διάβασμα με οδήγησε στη Φιλοσοφική Σχολή. Τελείωσα με άριστα το τμήμα Κλασικής Ελληνικής Φιλολογίας και από τότε εργάζομαι στη Μέση Εκπαίδευση. Ζω μαζί με τα παιδιά: ανεβάζουμε θεατρικές παραστάσεις, δημοσιεύουμε κείμενα, ποιητικές συλλογές, κάνουμε σχολικό ραδιόφωνο στα πλαίσια του EUROPEAN SCHOOL RADIO.
Η μουσική με έκανε πάντα να ονειρεύομαι, Ήμουν εσωστρεφής, με μεγάλη φαντασία. Το ραδιόφωνο ήταν το καταφύγιό μου. Ήμουν φανατική ακροάτρια του Γιάννη Πετρίδη. Περίεργο, αλλά πάντα με τραβούσαν τα παλιά, ρετρό τραγούδια. Έμαθα και πιάνο, επτά χρόνια στο Ωδείο, πλήκτρα για σονατίνες και ταγκό, λίγο Γιάννη Σπανό και πάντα Χατζηδάκι…
Στα 13 μου «ερωτεύτηκα» τον Elvis Presley..Δεν ήταν πια στη ζωή, αλλά για μένα ήταν η συντροφιά μου. Θα έλεγα ότι με διαμόρφωσε. Μεγαλώνοντας κατάλαβα πόσο μεγάλος καλλιτέχνης και performer υπήρξε και πως δίκαια ονομάστηκε «το φαινόμενο του 20ού αιώνα». Σήμερα έχω όλα τα τραγούδια του «Βασιλιά» σε βινύλια, όλες τις ταινίες, άπειρες συναυλίες του, κι όλα αυτά αποκτήθηκαν σε εποχές που δεν υπήρχε το internet…
Χάρη σε ένα τυχαίο γεγονός γνωρίστηκα με τον βραβευμένο ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Γκαραβέλα και παρακολούθησα τα Σεμινάρια Ραδιοφωνικών Παραγωγών που έκανε τότε στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Εκεί συναντήθηκα με εξαιρετικούς και πολύ ταλαντούχους ανθρώπους του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης και ,φυσικά, τον μετέπειτα καλό φίλο και συνεργάτη Νίκο Γεωργακόπουλο καθώς και μια παρέα εξαιρετικών συναδέλφων, στο εξής ραδιοφωνικών συμπαραγωγών. ανάμεσά τους και τον Βαγγέλη Αγγελόπουλο.
To Άριστα της Σχολής και η Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ της ICT EUROPE που ακολούθησαν, μου έδωσαν φτερά και μου άνοιξαν καινούργιους δρόμους. Μπορούσα πλέον να μοιράζομαι τα μουσικά μου όνειρα με πολλούς φίλους και μάλιστα πολλές ώρες την εβδομάδα, μπορούσα ακόμα να κάνω party χωρίς να βγω από το studio…Μπορούσα – και το έκανα- να παίρνω συνεντεύξεις από καταξιωμένους ανθρώπους του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου. Μπορούσα να μοιράζομαι σκέψεις και συναισθήματα με όποιον είχε την υπομονή να με ακούει. Μπορούσα να είμαι κι εγώ μέρος της ΜΑΓΕΙΑΣ..! Γιατί γι’ αυτό πρόκειται.
Τα τελευταία 6 χρόνια ήμουν μαζί σας μέσα από τις διαδικτυακές συχνότητες του simpleradio.fm. Μοιραζόμαστε μουσικά όνειρα και περίεργες διαθέσεις ..
Πλέον θα είμαστε μαζί στον ανανεωμένο SoulRadio.gr γιατί η μουσική… θέλει ψυχή!!
Η ίδια αγαπημένη ομάδα, οι ίδιοι άνθρωποι , με ακόμα μεγαλύτερους στόχους!

Η εκπομπή μου λέγεται «ΉΧΟΙ και ΣΤΙΧΟΙ» γιατί με ενδιαφέρει η θεματολογία όπως και το μουσικό μέρος κάθε μουσικού θέματος.

Μαζί μου πάντα και παντού ο μοναδικός ηχολήπτης ΠΑΝΟΣ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ …Χωρίς αυτόν δεν κάνω βήμα! Μας ακούτε κάθε Τρίτη και Παρασκευή 10-12 τα μεσάνυχτα. Με επιλεγμένη… νοσταλγική ή σύγχρονη μουσική και τα γνωστά σχόλια… Με μελωδίες και …κατάθεση ψυχής!

Μενού