ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός , Τεχνικός ροής Stream, Web Designer
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός , Τεχνικός ροής Stream, Web Designer

Εκπομπή: Whispers
Κάθε Τετάρτη 22.00 - 00.00

Γεννήθηκα Μάρτιο του 73 τον καιρό που λίγο αργότερα η Ελλάδα μας άλλαξε την ιστορία της. Η σχέση μου με την μουσική με περισσότερο κιθάρα και λιγότερο πλήκτρα θα την χαρακτήριζα ερασιτεχνική. Αυτό που με κέρδισε αμέσως ήταν το ραδιόφωνο σε συνδυασμό με την άλλη αγάπη μου την τεχνολογία από τα πρώτα εφηβικά μου χρόνια κατασκευάζαμε και εκπέμπαμε στα ερτζιανά με το ψευδώνυμο Βαγγέλης 373 με μόνο εχθρό το ραδιογωνιόμετρο. Με σύμμαχο την τεχνολογία από το 2004 και μετά άρχισα να στήνω διαδικτυακά ραδιόφωνα.. Σαν τεχνικός μετάδοσης ψηφιακού σήματος αλλά και σαν παραγωγός προγραμμάτων συνεχίζω μέχρι και σήμερα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε αυτό που αγαπάω …το ραδιόφωνο με απώτερο στόχο την επικοινωνία ..

Μια αναδρομή για την πορεία μου στα Ραδιοφωνικά μονοπάτια ..

1990 Ράδιο Ψυχικό με την εκπομπή «Ride on Radio»

1993 Όμικρον FM με την εκπομπή «Μουσικές Αναμνήσεις» και » Μουσικές Διακυμάνσεις» με συνεντεύξεις από γνωστούς καλλιτέχνες..

1995 Ράδιο Γέρακας με την εκπομπή » Μουσικές Διακυμάνσεις »

2004 Ο λόγος που στα Fm δεν ακούγονταν η Ελληνική ροκ σκηνή ήταν το έναυσμα για την δημιουργία του πρώτου μου μουσικού ραδιοφώνου το Vagnik Radio .

2006 Τον Alpha Sat Radio τεχνικός και υπεύθυνος ροής στο επίσημο μουσικό ραδιόφωνο του AggelopoulosSat.gr .

2010 Τον Onar Radio τεχνικός και παραγωγή με τις εκπομπές «Μουσικές Διακυμάνσεις » και «Ράδιο-φονική συνάντηση «.

2011 Τον μουσικό ραδιόφωνο SoulRadio.gr τεχνικός και υπεύθυνος ροής προγράμματος μέχρι και σήμερα

2014 Ξεκίνησε ένα διαφορετικό simple «απλό» radio ραδιόφωνο που κατάφερε να μπει στην καρδιά μου αλλά και στις καρδιές πολλών ακροατών με τις εκπομπές «Whispers » και «Μουσικές Διακυμάνσεις »
2020 Συνεχίζουμε να σας ταξιδεύουμε στα μονοπάτια της καλής μουσικής του ξένου και Ελληνικού πενταγράμμου κάθε Τετάρτη από τις 22.00 μέχρι τις 00.00 σας περιμένουμε στην παρέα μας …

+30 698 18 70 109
Αθήνα

ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός, DJ
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός, DJ

Εκπομπή : Born to touch your feelings
Κάθε Πέμπτη 22.00 - 00.00

Από μικρός είχα την τύχη να μεγαλώσω με πολύ μουσική λόγω ερασιτεχνικού σταθμού της εποχής,συγγενείς με ακούσματα και πολλά βινύλια!
Από τότε αναπόσπαστο κομμάτι στη μετέπειτα ζωή μου και μεγαλώνοντας παίζοντας σε μαγαζιά, πάρτυ, δουλειά σε δισκοπωλεία και φυσικά το τα χρόνια σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία τα βιώματα και οι εμπειρίες είναι πολλά.
Η 20ετης εμπειρία μου σε διοργάνωση εκδηλώσεων και events και η ευελιξία σε διάφορα είδη μουσικής με έχει βοηθήσει στη πολύ καλή επικοινωνία με τον κόσμο ως και σήμερα.
Με πέρασμα από άλλους 2 ραδιοφωνικούς σταθμούς τα τελευταία χρόνια έφτασα εδώ,γιατί η μουσική έχει ψυχή και λέγεται...SoulRadio.Gr !!!

ΖΩΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΖΩΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή: ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Κάθε Δευτέρα 22.00 - 00.00

Η Ζωή, (δηλαδή εγώ) γνωστή και ως Zoudaki , γεννημένη κάποιον Γενάρη κάποιου 80s.
Είμαι από εκείνες τις τρελές που ακόμα πιστεύουν πως η Ζωή είναι ένα Μουσικό Παραμύθι με πολλά κεφάλαια των οποίων τη κατάληξη την ορίζουμε εμείς…και στο τέλος;;Πασπαλίζουμε με μπόλικη αστερόσκονη ώστε να λαμπυρίζουν τα λάθη μας και τα σωστά μας. Διότι είναι ωραίο να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε.
Όχι ιδιαίτερα κοινωνική αλλά ιδανική για παραμύθια, κυρίως Μουσικά…
Ραντεβού κάθε Δευτέρα βράδυ λοιπόν γιατί η Μουσική…θέλει Ψυχή…

ΑΛΕΞΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΑΛΕΞΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή: «Κόντρα στον καιρό»

Είμαι ο Αλέξης Βλάχος γεννήθηκα το 1972 στη Λάρισα.

Παρακολούθησα τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής στο εργαστήρι του Νίκου Σαμαρά. Το 1992 εισήχθη με υποτροφία στις σχολές:

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Lecce(Ιταλία), Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Επέλεξα και φοίτησα στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης το διάστημα 1992 – 1998 με καθηγητή τον Βαγγέλη Δημητρέα.

Το 1996 φοιτά με υποτροφία στην Σχολή Καλών Βαρκελώνης με καθηγητή τον J.Chancho Cabre.
Από το 2004 έως και σήμερα διευθύνω το εργαστήρι ζωγραφικής «Εν Τεχνών» στην Αθήνα

Έχοντας εργαστεί στην δεκαετια το 90s στον 904 fm (902 Αριστερά στα fm Θεσσαλονίκης) και καθώς η ιστορία επαναλαμβάνετε είπαμε να ξαναπάμε «Κόντρα στον καιρό» όπως και τότε στον 90,4 και να κάνουμε την διαφορά ..

Χρήστος Μοδέστου

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Χρήστος Μοδέστου

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Ραδιοφωνικός Παραγωγός , Μουσικός

Εκπομπή: Με την Ελλάδα καραβοκύρη
Κάθε Τρίτη 20.00 - 22.00

Γεννήθηκε το 1989 στην Λεμεσό της Κύπρου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος του AIA (Audio Institute of America) και διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής (Ορφείο Ωδείο Αθηνών, τάξη Αχιλλέως Χαλδαιάκη, 2016). Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικού τραγουδιού με τις Ελένη Κυπριανού, Κλειώ Μυτιληναίου, Λένια Ζαφειροπούλου και Αγάθη Λίτσα. Υπήρξε μέλος της χορωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, της χορωδίας «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» στην Κύπρο, όπως επίσης και του χορού ψαλτών «Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης». Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2004. Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει και συμμετέχει σε αφιερώματα σε διαφόρους Έλληνες συνθέτες και ποιητές. Γράφει μουσική για το θέατρο και ασχολείται με την μελοποίηση ποιημάτων. Εμφανίστηκε σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Παττίχειο Θέατρο, Θέατρο Ριάλτο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Vienna Musikverein κ.α.).
Την περίοδο 2012-2015 υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας του Ε.Κ.Π.Α. για την καταλογογράφηση των χειρογράφων της συλλογής του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα. Την περίοδο 2015-2017, διευθύνει την ορχήστρα δωματίου Ποικίλης μουσικής και τη χορωδία του διδασκαλίου Ελληνικής γλώσσας του Ε.Κ.Π.Α. Από το 2015 διδάσκει τραγούδι και ορθοφωνία. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.

ΣΠΗΛΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΣΠΗΛΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή : Singing in the Cave
Κάθε Τετάρτη 20.00 - 22.00

Ένα σπάνιο εύρημα ο άνθρωπος των σπηλαίων (εξ ου και Σπήλιος) ο Caveman του Simple Radio γεννήθηκε σε μια σπηλιά την αυγή (εξ ου και Αυγερινός) στις 8 Νοεμβρίου μιας απροσδιόριστης χρονιάς με το χάρισμα να ταξιδεύει στο χρόνο...
Επέλεξε το 2020 και τον SoulRadio.gr για να φτιάξει την καλύβα του και μας ταξιδεύει στις δεκαετίες του 30 του 40 του 50 κι ότι άλλο αυτές επηρέασαν μουσικά κι όχι μόνο.
Προσοχή όμως!
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Θεσσαλονίκη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΑΦΑΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΑΦΑΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή : Alternative Ήχοι
Κάθε Τρίτη 22.00 - 00.00

Το “ψώνιο” με τη μουσική άρχισε πολύ νωρίς. Μόλις στα 5 μου ξεκίνησα να περιπλανιέμαι στα μουσικά μονοπάτια με συντροφιά τα 88 πλήκτρα του πιάνου. Με πίεση στην αρχή, αλλά ευτυχώς που με πίεσαν...
Με μητέρα απόφοιτη του Εθνικού Ωδείου και Μουσικό Παραγωγό στην ΕΡΤ, the apple didn’t fall far from the tree, όπως λένε και στο χωριό μου..
Ο πρώτος μου ξάδερφος το 1987 με μύησε στους Pet Shop Boys και ο δεύτερος το 1989 στους U2.
Ε, αυτό ήταν...
Έκτοτε είμαι ερωτευμένος με την παρέα από την Ιρλανδία...
Σε άλλα νέα, έχω σπουδάσει ηχοληψία, το 1997 ίδρυσα το πρώτο επίσημο ελληνικό fan club των U2, και από το 1998 και μετά ήμουν Resident Dj στο Decadence και στην συνέχεια στο Mad Club.
Για 2 seasons δούλεψα ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον SkyRock με την εκπομπή Alternative Ήχοι.
Πλέον ανήκω στην όμορφη παρέα του Soul Radio μέσα από τις συχνότητες του οποίου θα συναντιόμαστε κάθε Τρίτη 22:00-00:00.

Μπορείτε να με βρείτε στα παρακάτω Links,

facebook.com/DjDoorman
facebook.com/U2FanClubDesire
twitter.com/U2DesireGR

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκπομπή : Legenadry Rock Hits
Κάθε Σαββάτο 18.00 - 20.00

Από την εφηβεία μου και τα φοιτητικά  μου χρόνια εκεί κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 90 ,έχοντας ζήσει για τα καλά την αυγή του ελεύθερου ραδιοφώνου , την απελευθέρωση των FM , με έκαιγε το όνειρο να γίνω κι εγώ ο άνθρωπος πίσω από το μικρόφωνο που βοηθάει τους ακροατές να δημιουργήσουν εικόνες ακούγοντας ένα τραγούδι , μια ιστορία.Βλέπετε είμαι παιδί κι εγώ της θρυλικής δεκαετίας του 80, πρόλαβα τη χρυσή εποχή του MTV, επιπροσθέτως πρόλαβα και τον απόηχο των δεκαετιών 60ς και 70ς , της εποχής των γονέων μας.Διαπίστωσα ότι στο ελληνικό ραδιόφωνο σήμερα ,σπανίζουν οι εκπομπές που να καλύπτουν τα ξένα oldies .

Οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ούτως ώστε να μπορώ να αγγίξω το όνειρό μου μέσα από τον Soul Radio και ιδού υλοποιώ αυτό που κάποτε είχα ως ιδέα.Και γνωρίζω ότι είστε πολλοί εκεί έξω που έχετε την ίδια φλόγα.

Ελάτε μαζί μου κάθε Σάββατο 18:00-20:00, Legendary Rock Hits!Ειμαι ο Δημήτρης Πολίτης.